WS Installatiebeheer
06- 156 11 362

Over ons

WS Installatiebeheer is een jonge oplossingsgerichte onderneming, welke gespecialiseerd is in het verlenen van service- onderhoudswerkzaamheden aan klimaatinstallaties. Ons hart ligt bij de installatietechniek van Werktuigbouwkundige aard. Ofwel HVAC. heating (verwarming), ventilation (ventilatie) en air conditioning (airconditioning/koeling). Hierbij ook wel te denken aan:

– Warmteopwekking systemen
– Ventilatiesystemen
– Koelsystemen
– Regeltechniek

Wij vinden het belangrijk om de juiste service te bieden aan klanten. Dit is alleen mogelijk als er goed geluisterd wordt naar de wensen en/ of klachten van de klanten!
Door brede kennis, opleidingen en benodigde certificaten kunnen wij voor u op de juiste wijze de wettelijke en reguliere service en onderhoudswerkzaamheden verrichten. We hebben een breed netwerk om zo nodig kennis en specialisme uit ons netwerk in te zetten.

Onze kracht is:
– Het inventariseren van de installaties, adviseren en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Hierbij nemen wij ook de verduurzaming van de installaties mee (minder verbruik van fossiele brandstoffen) van installaties. Het begint bij goed en kwalitatief onderhoud!
– het opsporen van mogelijke storingen en/of gebreken aan installaties en het verhelpen van de klacht.
– Het uitvoeren van klachten onderhoud.
– En het vaststellen van de onderhoudsstatus van de installatie.

Ons doel?: Onze technische bijdrage leveren aan een comfortabele leefomgeving en aan een schoner klimaat!