WS Installatiebeheer
06- 156 11 362

Wat wij doen:

Preventief

Voor een continue en betrouwbare werking van de klimaat- technische installatie en een zorg voor goed en gezond klimaat is het noodzakelijk om preventief onderhoud uit te voeren. Dit is onderhoud dat jaarlijks terug komt en vooraf met u wordt ingepland. Tijdens deze werkzaamheden worden de installaties getest op functionaliteit, worden er metingen uitgevoerd waaruit overbelasting en/of interne schades kunnen worden geanalyseerd, en worden de installatie onderdelen schoon gemaakt van binnen en van buiten. Door deze werkzaamheden frequent uit te voeren zal de levensduur van de installatie worden verlengt en verkleint dit de kans op storingen en uitval. Na het uitgevoerde onderhoud ontvangt u van ons een uitgebreide onderhoudsrapportage met een duidelijke status bepaling van de installatie. Hierin worden ook de adviezen opgenomen ter verbetering van de werking of zelfs verduurzaming van diverse installatie onderdelen!

Correctief onderhoud

Ondanks goed uitgevoerd preventief onderhoud zijn storingen en klachten helaas niet uitgesloten. Door inwendige defecten/ beschadigingen is het altijd mogelijk dat een installatiedeel niet meer naar behoren functioneert. Daarnaast kan een installatie volgens voorschriften functioneren maar ervaart u het klimaat niet zoals u het hebben wilt.
WS Installatiebeheer onderzoekt en verhelpt deze klachten/ storingen graag voor u!

Curatief onderhoud

Curatief onderhoud (ook te verstaan als modicatief onderhoud) is het type onderhoud waarbij installatie onderdelen, na advies, aangepakt worden ter verbetering van de installatie. Hieronder kunt u verstaan:
– Verduurzaming;
– Verbetering voor bedrijfszekerheden;
– Verminderen van onderhoudskosten;
– Verlenging van levensduur van een installatie.

Omdat Curatief onderhoud vaak veel kosten met zich mee brengt worden de posten ter verduurzaming/ revisie of vervanging vaak opgenomen in een meer- jaren onderhoudsprognose. Hierin wordt op basis van de gemiddelde levensduur van een installatie een vervangingsplan opgesteld voor komende jaren.